Casa si Gradina

Casa si Gradina

Submit a website

Instalatii sanitare
Instalatii sanitare
Accesorii sanitare pentru baie sau bucatarie cu o garantie de 5 ani,produse originale si rezistente la cele mai dure conditii , intra si vezi oferta de accesorii sanitare.
baterii baie,baterii bucatarie
baterii baie,baterii bucatarie
Magazinul sanitarebucuresti.ro ofera o gama completa de seturi dus,set dus,sisteme de dus,pere si furtune dus la preturi corecte.Livrare in Bucuresti si in Romania.
Seturi dus
Seturi dus
Ai nevoie de un sistem de dus sau set dus pentru baia ta ?Intra si comanda produse de calitate de pe seturidus.ro la preturi accesibile pentru toate buzunarele.
Magazin de saltele
Magazin de saltele
Magazin virtual de saltele cu comanda online direct din stoc. Pentru sanatatea dumneavoastra si a celor dragi sa evitati saltelele cu arcuri si cele turcesti, deoarece cu timpul ies arcurile si produc disconfort si rani la coloana vertebrala. De asemena sunt de evitat saltelele cu iarba de mare care in timp slabesc si produc acarieni (o specie de paianjeni specifici saltelelor).
panouri infrarosu
panouri infrarosu
Panourile radiante nu antreneaza praful in incaperi, iar peretii se mentin uscati, evitandu-se altfel neplacerile cauzate de igrasie si mucegai. Totodata, panourile previn cresterea si dezvoltarea bacteriilor in aer si mentin un mediu prielnic somnului.

Make a free website with emyspot.com - Report abuse