Afaceri si Economie

Afaceri si Economie

Submit a website

QMC
QMC
QMC desfasoara activitati de evaluare si certificare a sistemelor de management in Romania dar si alte tari europene. Firma noastra asigura cerintele clientilor astfel incat ele sa fie indeplinite.
Control Managerial Intern
Control Managerial Intern
Oferim consultanta in controlul managerial intern la cele mai mici preturi de pe piata. Clientii nostri vor fi mereu multumiti datorita serviciilor de consultanta de cea mai buna calitate.
Masline Grecia
Masline Grecia
Ulei de masline extra-virgin din Creta-Grecia,obtinut din masline prin metode mecanice cu presare la rece,cu aciditate maxima de 0,5%. Distribuitor autorizat de fabrica producatoare Sc EMPORIO EGNATIA Srl
Nunta la cort prin General Catering
Nunta la cort prin General Catering
General Catering Bacau - liderul in organizari de evenimente.Implementam intregul concept al unui eveniment de la loacatie si meniu pana la decoratiuni si desfasurare. Va steptam oricand pentru consilere sau oferta.
Ursitoare Ploiesti
Ursitoare Ploiesti
Prin magia botezului, noi ne transformam in zane ursitoare si venim pe fire de aur si de roua ca sa aflam fiinta noua, iar prin cuvinte tainice rostite in praf de stele, sub lumina lunii, ii sortim pruncului de sanatate
Adidasi Originali
Adidasi Originali
La noi gasesti cele mai mici preturi pentru adidasi de firmal de la Nike,Puma,Reebok,Adidas,Converse,Lacoste si multe alte firme de calitate.Te asteptam in magazinul nostru online sa-ti cumperi perechea ta de adidasi,tenisi sau bascheti pentru dama,barbati si copii..
Avocat Brasov
Avocat Brasov
Cabinetul de avocatura Panzaru Claudia ofera consultanta juridica in toate domeniile juridice: drept civil, dreptul familiei, societati comerciale, drept penal, dreptul muncii. Clientii se bucura de profesionalism, confidentialitate si responsabilitate.

Make a free website with emyspot.com - Report abuse